Nytt seminarium på Boulevardteatern 29 november

Tisdagen den 29 november är det dags för en ny kväll på Boulevardteatern i Stockholm. Denna gång är temat estetiken i Lgr 11. Boka in redan nu!

Konstnärscentrum och Riksutställningar medverkar kring konstens roll i skolan. Jag är moderator. Du och alla andra som är intresserade av skolans utveckling och kulturlivets möjligheter att bidra till att stärka skolans kulturuppdrag i Lgr 11 är välkomna!

Kvällen startar med fika klockan 17:30 och därefter startar programmet 18:00. Se bifogad pdf – Program-29-november-Tonspråk-möter-Kulan-på-Boulevarden

Detta och mer om vad som är på gång i mitt liv hittar du under fliken På gång. En ny flik sedan sist är Uppdrag. Där listar jag alla uppdragsgivare jag haft sedan 2010.

Om Ulla Wiklund

Ulla Wiklund är utvecklingskonsult med inriktning på skolutveckling, pedagogik, estetik, kultur i skolan och språkutveckling. Ulla arbetar också som reflektor och handledare för chefer, andra ledare och för den som önskar arbeta med reflektion i sin egen vardag. Tidigare var hon utvecklingskonsulent inom den statliga stiftelsen Rikskonserter. Innan dess var hon undervisningsråd på Skolverket/Myndigheten för skolutveckling med ansvar för regeringsuppdragen om Kultur och estetik i skolan, bibliotek och Nationellt centrum för språk-, läs och skrivutveckling. Hon har också verkat som lärare och forskare på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm i rytmik, metodik, didaktik och pedagogik. Hon är utbildad rytmiklärare (Dalcroze) och har i tolv år undervisat i såväl musikskola som för- och grundskola. Ulla har författat flera böcker, bland annat ”När kulturen knackar på skolans dörr”, ”Den lydiga kreativiteten - om barn, estetik och lärande” och ”Portföljen - om processutvärdering i högre musikutbildning”.
Det här inlägget postades i Boulevarden, Konferens, Kulan, Kultur i skolan, Lgr 11 och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nytt seminarium på Boulevardteatern 29 november

  1. Hej Ulla!
    Tack så mycket för information. Det är mycket intressant.. Det ska bli mycket intressant för Nuva I Västerås att prata om ny kursplanner Lgr11.
    Tack så mycket för din artikeln i Bild tidningen.
    Med bästa hälsningar
    Tina ( Alevtina Kuzub)

Kommentarsfältet är stängt.