Tid för reflektion. Det är när det står som mest stilla, det rör på sig. Reflektionen är din plattform för utveckling. En arena där du låter ditt nästa steg växa fram. En skön sommar önskar jag er alla!

Om Ulla Wiklund

Ulla Wiklund är utvecklingskonsult med inriktning på skolutveckling, pedagogik, estetik, kultur i skolan och språkutveckling. Ulla arbetar också som reflektor och handledare för chefer, andra ledare och för den som önskar arbeta med reflektion i sin egen vardag. Tidigare var hon utvecklingskonsulent inom den statliga stiftelsen Rikskonserter. Innan dess var hon undervisningsråd på Skolverket/Myndigheten för skolutveckling med ansvar för regeringsuppdragen om Kultur och estetik i skolan, bibliotek och Nationellt centrum för språk-, läs och skrivutveckling. Hon har också verkat som lärare och forskare på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm i rytmik, metodik, didaktik och pedagogik. Hon är utbildad rytmiklärare (Dalcroze) och har i tolv år undervisat i såväl musikskola som för- och grundskola. Ulla har författat flera böcker, bland annat ”När kulturen knackar på skolans dörr”, ”Den lydiga kreativiteten - om barn, estetik och lärande” och ”Portföljen - om processutvärdering i högre musikutbildning”.
Det här inlägget postades i Kultur i skolan. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tid för reflektion. Det är när det står som mest stilla, det rör på sig. Reflektionen är din plattform för utveckling. En arena där du låter ditt nästa steg växa fram. En skön sommar önskar jag er alla!

 1. Helena Wessman skriver:

  Ulla,

  En riktigt skön sommar önskar jag också dig. Du gör verkligen ett enastående arbete. Det är SÅ viktigt.

  Allt gott! / Helena

  Helena Wessman Konserthuschef / General Manager

  Berwaldhallen – Sveriges Radios Symfoniorkester – Radiokören Sveriges Radio/Swedish Radio SE-105 10 Stockholm, Sweden Tel. +46 8 784 51 05 / Mob. +46 70 311 64 74 Besök/Visiting address Dag Hammarskjölds väg 3 berwaldhallen.se balticseafestival.com

 2. Andrine skriver:

  Så sant fina Ulla. Önskar dig en skön sommar också!

Kommentarsfältet är stängt.